Eskişehir'deki cinayet

- Mahmudiye ilçesinde 4 yıl önce işlenen cinayetin katil zanlısı yakalandı

15 Şubat 2018 Perşembe 11:32
Eskişehir'deki cinayet

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde 4 yıl önce bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı saldırının zanlısı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firari şüpheli Paşa Ç'nin yakalanması için ilçe merkezinde 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan Paşa Ç'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

8 Ekim 2014'te Bankalar Caddesi'ndeki iş yerlerini kapatıp evlerine giden Turan (28) ve kardeşi Tayfur Yenigün'ün (19) içinde bulunduğu kamyonet, aralarında "kız isteme" meselesi yüzünden husumet bulunan şüpheli Paşa Ç. ve Tuncer Ç. tarafından durdurulmuştu. Çıkan kavgada, Paşa Ç'nin silahını ateşlemesi sonucu İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Tayfur Yenigün olay yerinde hayatını kaybetmiş, Turan Yenigün ise ağır yaralanmıştı.

Silahlı saldırı olayına karıştığı belirlenen Tuncer Ç, 22 Ocak 2017'de kırsal İsmetpaşa Mahallesi'nde yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.