Eskişehir'deki yaralama davası

- Trafikte tartıştıkları 20 yaşındaki genci bıçak ve satırla ağır yaralayıp, engelli kalmasına neden oldukları iddiasıyla yargılanan 3 tutuklu sanığın tahliye talepleri reddedildi

01 Şubat 2018 Perşembe 17:35
Eskişehir'deki yaralama davası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, tartıştıkları gence bıçak ve satırla saldırıp, "Kasten öldürmeye teşebbüs ettikleri" iddia edilen 3 tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Alparslan İyikan (27), Burak Yaren (25) ve Mustafa Çağrı Dalkılıç (23) ile avukatları hazır bulundu.

Savunmaları sorulan sanıklar, pişman olduklarını söyleyerek, tahliye ve beraatlerini talep etti.

Mahkeme heyeti, "Kasten öldürmeye teşebbüs etmek" iddiasıyla yargılanan sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verip, duruşmayı 16 Şubat'a erteledi.

Cumhuriyet Bulvarı'nda geçen yıl 5 Şubat'ta aracıyla seyreden Samed Ertem, cep telefonuyla konuşmak için otomobilini durdurunca trafiği aksattığı gerekçesiyle arkada bulunan minibüsteki İyikan ve Dalkılıç'ın bıçaklı ve palalı saldırısına uğramıştı. Kalbi duran ve sağlık ekiplerince yeniden çalıştırılıp, hastaneye kaldırılan Samed Ertem'in bir bacağı ameliyatla kesilmişti. Olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarında yaralama eylemini tutuklu sanıklardan İyikan ve Dalkılıç'ın gerçekleştirdiği, minibüsü ise Yaren'in kullandığı tespit edilmiş, şüpheliler tutuklanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
DavaEskişehirYaralama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.