Filipinler'de bir kargo gemisi ile tarak gemisi çarpıştı

MANILA (AA) – Filipinler’e ait bir kargo gemisi ile su altı kazılarında kullanılan tarak gemisi Manila Körfezi’ndeki demirleme sahasında çarpıştı.Sahil güvenlik yetkilileri, kazada herhangi bir yaralının olmadığı belirtilerek, çarpışma...

08 Temmuz 2021 Perşembe 10:41
Filipinler'de bir kargo gemisi ile tarak gemisi çarpıştı

MANILA (AA) – Filipinler’e ait bir kargo gemisi ile su altı kazılarında kullanılan tarak gemisi Manila Körfezi’ndeki demirleme sahasında çarpıştı.

Sahil güvenlik yetkilileri, kazada herhangi bir yaralının olmadığı belirtilerek, çarpışma sonucu kargo gemisinin yan yatarak yarısının suya battığını bildirdi.

Yetkililer, Filipinler’e ait kargo gemisinde 18 kişilik mürettebatın bulunduğunu kaydetti.

Yeni Manila havaalanı projesi için bölgede tarama çalışmaları yaptığı ifade edilen "BKM 104" isimli su altı kazılarında kullanılan tarak gemisinin, mürettebatına dair bilgi paylaşılmadı.

Ayrıca sahil güvenlik ekiplerinin, kazanın neden olabileceği olası petrol sızıntısını kontrol altına almak amacıyla çalışma yürütüleceği bildirildi.

Kazaya ilişkin soruşma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Filipinler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.