Filipinler'de kamyon kazasında 12 kişi hayatını kaybetti

ANKARA (AA) - Filipinler'in güneyinde bir kamyonun devrilmesi sonucu en az 12 kişi yaşamını yitirdi, 30'dan fazla kişi ise yaralandı.Çin Küresel Televizyon Ağının (CGTN) haberine göre, polis yetkilileri, aracın ertelenen bir Noel partisi...

13 Ocak 2022 Perşembe 15:53
Filipinler'de kamyon kazasında 12 kişi hayatını kaybetti

ANKARA (AA) - Filipinler'in güneyinde bir kamyonun devrilmesi sonucu en az 12 kişi yaşamını yitirdi, 30'dan fazla kişi ise yaralandı.

Çin Küresel Televizyon Ağının (CGTN) haberine göre, polis yetkilileri, aracın ertelenen bir Noel partisi için Mindanao Adası'ndaki bir sahil beldesine giderken devrildiğini, 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 30'dan fazla kişinin yaralandığını bildirdi.

Kazanın, sürücünün yolun yokuş aşağı bir bölümünde frenlerin tutmaması üzerine kontrolü kaybetmesiyle gerçekleştiği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
KazaFilipinler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.