Flo "Ayakkabı Tasarım Merkezi" ile inovatif ürünlere imza atacak

- Merkezde, gelecek dönemde sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve akıllı giyim ürünleri gibi konularda sektörde öncü olacak projelerin ortaya konulması hedefleniyor

07 Eylül 2021 Salı 13:17
Flo

İSTANBUL (AA) - Flo, Türkiye'nin ilk "Ayakkabı Tasarım Merkezi" ile inovatif çalışmalara imza atacak.

Flo'dan yapılan açıklamaya göre, Flo, Türkiye'nin ilk "Ayakkabı Tasarım Merkezi" ile tüketicilerin beklenti ve taleplerini öngörerek ayakkabı sektöründe inovatif ürünler sunacak.

Merkezde, sürdürülebilir ham maddelerin kullanılması, ileri taban teknolojileri ile inovatif ürünlerin çeşitlendirilmesi, araştırma analizleri ile üretimde iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi gibi konularda çalışmalar yürütülerek sektörün gelişimine katkıda bulunulacak.


- Üniversitelerle iş birliği


Flo Mağazacılık, "Ayakkabı Tasarım Merkezi" akreditasyonu kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi Ayakkabı Tasarım ve Üretimi bölümü ile birlikte 3 proje yürütmeye başladı.

Diğer taraftan, yoğun bir şekilde farklı üniversitelerle yenilikçi projelerin altyapı çalışmalarının sürdürüldüğü merkezde, gelecek dönemde sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve akıllı giyim ürünleri gibi konularda sektörde öncü olacak projelerin ortaya konulması hedefleniyor.

Malzeme ve üretim teknolojilerini önden takip ederek güncel trendleri koleksiyonlarına yansıtan Flo, Tasarım Merkezi ile gelecek dönemde ayakkabı sektöründe, pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayan inovatif ürünlerle sektöre öncülük etmeye devam edecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.