FLO, sneaker koleksiyonlarını sunuyor

İSTANBUL (AA) - FLO, sonbahar için sneaker koleksiyonlarını sunuyor.FLO açıklamasına göre, sneaker koleksiyonları, kadın, erkek ve çocuklar için modelleri beğeniye sundu.FLO kadın sneaker koleksiyonunda, her daim tercih edilen siyah ve beyaz...

07 Ekim 2021 Perşembe 11:05
FLO, sneaker koleksiyonlarını sunuyor

İSTANBUL (AA) - FLO, sonbahar için sneaker koleksiyonlarını sunuyor.

FLO açıklamasına göre, sneaker koleksiyonları, kadın, erkek ve çocuklar için modelleri beğeniye sundu.

FLO kadın sneaker koleksiyonunda, her daim tercih edilen siyah ve beyaz renkleri öne çıkıyor. Kalın taban ve çizgi detayları ile harmanlanan sneaker’lar günlük hayata şıklık katıyor.

Günlük yaşamın kurtarıcısı sneaker’lar, skinny jean’ler, uzun pileli etekler, gömlekler ve elbiselerle modern ve şık bir görünüm yaratıyor.

Erkekler için sneakerlar ise FLO koleksiyonunda siyah, beyaz, kahverengi ve lacivert renkleri ile dikkati çekiyor. Jean, chino, kanvas pantolonlar ve ceket takımlarla kombinlenebilen sneaker’lar erkeklerin şıklığını tamamlayarak günün her anında konfor sağlıyor.

Miniklerin adımlarına konfor katacak sneaker koleksiyonu, pembe, siyah ve beyaz renkleriyle çocukların kombinlerinin en trend parçası oluyor. Cırt cırt ve bağcık detaylı sneaker’lar miniklerin eşortman, sweat, tayt, elbise ve daha birçok kombinini kusursuzca tamamlıyor.



Anahtar Kelimeler:
FLO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.