FLO'dan her tarza uygun "Sonbahar Koleksiyonu"

İSTANBUL (AA) - FLO’nun 2021 Sonbahar Koleksiyonu, her tarza hitap eden birbirinden göz alıcı modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, FLO Sonbahar Koleksiyonu birbirinden şık ve konforlu ayakkabı alternatifleri...

20 Eylül 2021 Pazartesi 11:25
FLO'dan her tarza uygun

İSTANBUL (AA) - FLO’nun 2021 Sonbahar Koleksiyonu, her tarza hitap eden birbirinden göz alıcı modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, FLO Sonbahar Koleksiyonu birbirinden şık ve konforlu ayakkabı alternatifleri sunuyor. FLO, günün her anına eşlik edecek yüzlerce modelin yer aldığı kadın koleksiyonunda, siyah, bej, taba, hâkî, kahverengi, lacivert ve beyaz renklerin hâkim olduğu yeni koleksiyonunu vitrinlere çıkardı. Babetten, sneaker’a, stiletto’dan, loafer’a birçok ayakkabı alternatifleri ile FLO, okulda, işte, tatilde, hafta sonu etkinliklerinde, özel davetlerde ve günlük yaşantıda rahatlıkla tercih edilebilecek modelleri bir arada sunuyor.

Erkekler için ise sonbahar koleksiyonunda, siyah, beyaz, hâkî, lacivert ve hardal renkleri öne çıkıyor. Klasik ayakkabı, sneaker ve loafer modeller deri ve süet seçenekleriyle boy gösteriyor. Chino pantolon, gömlek, jean, takım elbise ve daha birçok kombinin en gözde parçası olacak modeller zamanın ruhunu stiline taşımak isteyen erkekleri bekliyor.

FLO çocuk koleksiyonu, siyah, beyaz, pembe, hardal, lila ve haki renklerinin öne çıktığı ayakkabıları ile dikkati çekiyor. Lisanslı ayakkabı seçenekleri ise çocukların en sevdiği karakterler ile harmanlanarak adımlara renk katıyor.

FLO'da sırt, omuz ve el çantaları da kadınların kombinlerini kusursuzca tamamlıyor. Günün her anında eşyaları kolaylıkla toparlayan aynı zamanda da kombinlere harika bir görünüm katan FLO çantaları da müşterilerin beğenisine sunuldu.

Anahtar Kelimeler:
FLO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.