Flo'dan topuklu sandalet ve çanta koleksiyonu

İSTANBUL (AA) - Flo, topuklu sandaletleri çanta koleksiyonu ile kombinliyor.Flo'dan yapılan açıklamaya göre, Flo, sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık ve renkli modellerden oluşan topuklu sandaletler ile yaz mevsiminde adımlara zarafet...

05 Temmuz 2021 Pazartesi 16:13
Flo'dan topuklu sandalet ve çanta koleksiyonu

İSTANBUL (AA) - Flo, topuklu sandaletleri çanta koleksiyonu ile kombinliyor.

Flo'dan yapılan açıklamaya göre, Flo, sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık ve renkli modellerden oluşan topuklu sandaletler ile yaz mevsiminde adımlara zarafet katıyor. Ayakkabıların tamamlayıcısı Flo çanta koleksiyonu ise ayakkabılarla bir bütünlük sağlayarak kombinlerin vazgeçilmez parçası oluyor.

Flo'nun sandalette kullanışlı ve rahat yüksek topuklu modelleri bulunuyor. Kahve, kum beji, beyaz, pudra gibi son dönemin trend renklerinin yanı sıra zarafeti simgeleyen siyah ise her mevsim olduğu gibi bu sezonda da vazgeçilmez renkler arasında yer alıyor. Mantar topuklu ve kalın topuklu sandaletler; elbise, etek, gömlek, şort, jean ve daha birçok kombinin en zarif parçası oluyor.

Geniş iç hacimleriyle kullanım kolaylığı sağlayan, omuz, çapraz askılı, el, sırt, bel ve plaj çantaları ile çeşitlenen Flo çanta koleksiyonunda ise siyah, beyaz, gri, bej, metalik ve nar çiçeği renkleri dikkati çekiyor. Kombinlere zamansız bir dokunuş yapan çantalar, deri, rugan ve hasır seçenekleriyle yaz enerjisini yaşatıyor.

Anahtar Kelimeler:
FLO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.