Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları

- Sarı kırmızılı taraftarlar, Ankara'da şampiyonluğu kutlamak üzere Güvenpark ve Aşkabat Caddesi başta olmak üzere kentin farklı noktalarında bir araya geldi

19 Mayıs 2019 Pazar 22:56
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları

ANKARA (AA) - Başkentte Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının bitime bir hafta kala Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesini coşkuyla kutladı.

Ankara'da, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 2018-2019 sezonu şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

15 Temmuz Milli İrade ve Kızılay Meydanı'ndaki Güvenpark ve Aşkabat Caddesi'nde toplanan taraftarlar, uzun süre takımları lehine tezahüratta bulundu. Bazı taraftarların meşaleler yakması ve havai fişekler atması, renkli görüntüler oluşturdu.

Başkentin çeşitli semtlerden araçlarıyla 15 Temmuz Milli İrade ve Kızılay Meydanı'na gelen çok sayıda taraftar da kornalar eşliğinde takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.