Gazetecinin tehdit edildiği iddiası

- Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kapadokya'da yapıların yıkılması nedeniyle bir gazeteciyi tehdit ettiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi

19 Şubat 2019 Salı 16:32
Gazetecinin tehdit edildiği iddiası

NEVŞEHİR (AA) - Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, bir gazeteciyi tehdit ettiği iddialarının doğru olmadığını savundu.

Cingil, yaptığı yazılı açıklamada, Kapadokya'da peribacalarının yakınında bulunan ve yıkım kararı alınan yapıların yıkım işlemleri nedeniyle bir gazeteciyi ölümle tehdit ettiği yönünde iddialar ortaya atıldığını belirtti.

Kamuoyunun da takip ettiği gibi beldede bazı binalarla ilgili yıkım süreci yaşandığını ifade eden Cingil, bu süreçte kendisiyle ilgili tehdit iddialarını şaşkınlıkla karşıladığını kaydetti.

Hiçbir basın mensubuna yönelik herhangi bir tehdit ve hedef göstermesinin söz konusu olmadığını vurgulayan Cingil, insan yaşamını her şeyin üzerinde tutan bir insan ve yönetici olarak hiçbir şekilde kabul edemeyeceği bu iddiaları kınadığını ifade etti.

Bir gazetecinin, bölgede peribacalarının yakınına yapılan bir inşaata ilişkin yaptığı haber nedeniyle tehdit edildiğine yönelik medyada haberler yer almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.