"Geleneksel Olta Balıkçılığı Günleri"

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Kuşçu Marina'da hafta sonu düzenlenecek olan "Geleneksel Olta Balıkçılığı Günleri" etkinliğinin hazırlıklarını tamamladı.Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, geleneksel hale...

18 Temmuz 2019 Perşembe 12:42

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Kuşçu Marina'da hafta sonu düzenlenecek olan "Geleneksel Olta Balıkçılığı Günleri" etkinliğinin hazırlıklarını tamamladı.

Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, geleneksel hale getirilen program kapsamında Yamula Barajı'nda yer alan Kuşçu Marina'da bu yıl da çok renkli etkinlikler gerçekleştirecek.

20 Temmuz'da başlayacak etkinlikler, 21 Temmuz'da jet ski ve fly board gösterileriyle devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yeni bir bakış açısı getirdiklerini, bu çerçevede Kuşçu bölgesinin de şehrin sosyal yaşantısını renklendirecek bir yer olması için gayret ettiklerini belirtti.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Geleneksel Olta Balıkçılığı Günleri" kapsamında çok renkli organizasyonlar hazırladıklarını anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Hafta sonunu doğal güzellikler içerisinde değerlendirmek isteyenlere iyi bir fırsat sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hafta sonu düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyorum. Yaptığımız yatırımlar sayesinde Kayseri’nin denizi olarak adlandırılan Yamula Barajı artık bir cazibe merkezi haline geldi. Etkinlik çerçevesinde olta balıkçılığından spor parkuru oyun ve etkinliklerine, jet ski ve fly board gösterilerine, çocuklar için özel etkinliklerden havai fişek gösterisine, geleneksel okçuluk gösterisinden konsere kadar 7’den 70’e herkese hitap edecek faaliyetler yer alacak."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.