Gençler Türk Kızılayın Tarım ve Üretim Kampı'nda buluştu

ANKARA (AA) - Türk Kızılay, Türkiye'nin farklı şehirlerinden bir araya gelen gençleri, Osmaniye'deki Tarım ve Üretim Kampı'nda buluşturdu. Kızılaydan yapılan açıklamaya göre, gençlere yönelik hizmetler arasında yer alan yaz...

28 Ağustos 2022 Pazar 10:40
Gençler Türk Kızılayın Tarım ve Üretim Kampı'nda buluştu

ANKARA (AA) - Türk Kızılay, Türkiye'nin farklı şehirlerinden bir araya gelen gençleri, Osmaniye'deki Tarım ve Üretim Kampı'nda buluşturdu.

Kızılaydan yapılan açıklamaya göre, gençlere yönelik hizmetler arasında yer alan yaz kampları, bu yıl da haziran-eylül aylarında birçok gence farklı deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, kamplardaki gençleri tarımsal faaliyetlerle tanıştırmak için Osmaniye'deki Aslantaş Gençlik Kampı'nda "Kızılay Tarım ve Üretim Kampı" etkinliği düzenlendi.

Farklı şehirlerde yaşayan gençler, ücretsiz kampta doğal çevre bilinci kazanırken, tarım ve üretim hayatını da yakından tanıdı. Gençler kamp boyunca, ekmek yapımı, tarım ve hayvancılık faaliyetleri ve üretim aşamalarını yerinde görme ve deneyimleme fırsatı buldu, Osmaniye'de yer alan tarihi ve kültürel alanları gezdi.

Kampta gençlere, yüzme, paintball, macera parkuru gibi spor etkinliklerinin yanı sıra Kızılayda gönüllülük, gonulluol.org eğitimi ve akran eğitimi de verildi. ​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.