Gençlik ve Spor İl Müdürü Çelik, Beypazarı'nda incelemede bulundu

ANKARA (AA)- Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Beypazarı ilçesinde incelemede bulundu.Çelik, Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile şehir stadındaki yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı.Şehir stadında...

02 Nisan 2021 Cuma 17:29
Gençlik ve Spor İl Müdürü Çelik, Beypazarı'nda incelemede bulundu

ANKARA (AA)- Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Beypazarı ilçesinde incelemede bulundu.

Çelik, Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile şehir stadındaki yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şehir stadında gece maçlarının oynanabilmesi için etrafında ışıklandırma sistemi yapılacağını belirten Başkan Kaplan, "Gelecek kuşaklara bir şeyler bırakabilmek üzere çalışma sürdürüyoruz. 800 kişilik beton tribün yapılacak. Mevcut seyirci tribünlerindeki alanlar ve koltuklar tamamen yenilenecek. Ayrıca, stadın yanı başında bulunan spor salonu da yıkılarak, yeni 1000 kişilik spor salonu yapılacak." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.