Genel Müdür Erkan'dan Rektör Karakaya'ya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Erkan, ziyaretinde, görevine...

27 Haziran 2019 Perşembe 17:14
Genel Müdür Erkan'dan Rektör Karakaya'ya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Erkan, ziyaretinde, görevine yeniden atan Rektör Karakaya'ya başarı diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çok sayıda başarılı proje üreterek hayata geçirdiğini belirten Erkan, KAEÜ'nün bölgesinde parlayan bir yıldız olduğunu dile getirdi.

Üniversitenin pilot projeleri ile çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcıyı Kırşehir’e getirdiğini anlatan Erkan, bu başarıda Rektör Karakaya'nın etkisinin büyük olduğunu aktardı.

Karakaya da Kırşehir ve bölgesinin kalkınması için projeler ürettiklerine vurgu yaparak, ziyaretinden dolayı Genel Müdür Erkan'a teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.