Gezen sinema Karapınar'a geldi

KONYA (AA) - Karapınar ilçesine gelen Gezen Sinema TIR’ı, ilkokul öğrencileriyle buluştu.Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca başlatılan Gezen Sinema TIR'ı, Karapınar Belediyesi ev sahipliğinde öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Cumhuriyet...

08 Haziran 2022 Çarşamba 13:44
Gezen sinema Karapınar'a geldi

KONYA (AA) - Karapınar ilçesine gelen Gezen Sinema TIR’ı, ilkokul öğrencileriyle buluştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca başlatılan Gezen Sinema TIR'ı, Karapınar Belediyesi ev sahipliğinde öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda gün boyu devam eden etkinlikte öğrenciler sinema izlemenin keyfini yaşadı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, "Gezen sinema ile hem eğlenme, hem de sosyal belediyecilik anlamında bir nebzede olsa öğrencilerimizi sinema ile tanıştırmak, çocuklarımızı mutlu etmek, sosyalleşme alanı açmak ve kişiliklerinin pozitif yönde gelişimine katkıda bulunmak için sinema kültürü ile tanışmalarını sağlamayı hedefledik. Gezen Sinema'nın ilçemizde öğrencilerimiz ile buluşmasından dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığına, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Sinema gösteriminde öğrencilere mısır ve su ikramı yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Şube Müdürü Ahmet İçalan ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Birol Pekince Gezen Sinemada öğrencilerle film izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.