Girişimcilik projesi çevrimiçi toplantılarla devam ediyor

NİĞDE (AA) - Niğde'de Şehit Bora Çelik Anadolu Lisesi ve Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan Erasmus+ Okullararası Değişim Ortaklıkları KA229 Projesi çevrimiçi toplantılarla sürüyor.Litvanya'nın...

21 Ocak 2021 Perşembe 14:24
Girişimcilik projesi çevrimiçi toplantılarla devam ediyor

NİĞDE (AA) - Niğde'de Şehit Bora Çelik Anadolu Lisesi ve Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan Erasmus+ Okullararası Değişim Ortaklıkları KA229 Projesi çevrimiçi toplantılarla sürüyor.

Litvanya'nın koordinatörlüğünde geçen yıl ağustos ayında kabul edilen ve 172 bin 292 avro hibe almaya hak kazanan projede Finlandiya, İspanya ve Yunanistan'ın yanı sıra Niğde'de iki okulun İngilizce öğretmenleri yer alıyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen yıl eylül ayında çevrimiçi toplantılarla başlayan projenin yaklaşık 2 yıl sürmesi bekleniyor.

"Peşinden gidecek cesaretin varsa tüm hayallerin gerçekleşebilir" sloganıyla yürütülen ve çevrimiçi toplantılarla devam eden projede, girişimcilik becerileri geliştirilen öğrencilerin iş dünyasına hazırlanmaları hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.