Gittigidiyor’dan 100 TL’ye varan "Bankkart Lira" kazanma fırsatı

İSTANBUL (AA) - GittiGidiyor kullanıcıları 31 Ağustos 2021'e kadar geçerli olacak kampanya ile 100 TL’ye varan "Bankkart Lira" kazanma fırsatı yakalayacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Ziraat...

20 Ağustos 2021 Cuma 10:24
Gittigidiyor’dan 100 TL’ye varan

İSTANBUL (AA) - GittiGidiyor kullanıcıları 31 Ağustos 2021'e kadar geçerli olacak kampanya ile 100 TL’ye varan "Bankkart Lira" kazanma fırsatı yakalayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Ziraat Bankası ile yaptığı iş birliği sayesinde kullanıcılarına 31 Ağustos 2021'e kadar geçerli 100 TL’ye varan Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuyor. Ziraat Bankası bankkart sahipleri, GittiGidiyor’dan tek seferde yapacakları, taksitli ya da peşin 500-999,99 TL arası alışverişlerinde 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde 100 TL Bankkart Lira kazanabiliyor.

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabiliyor. SMS ile katılım sağlamak isteyen Bankkart sahiplerinin, Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonundan, GİTTİGİDİYOR yazıp 4757'ye ücretsiz olarak SMS göndermesi yeterli oluyor.

Anahtar Kelimeler:
GittiGidiyorBankakart
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.