Gölbaşı Bahçelievler Muhtarı Ceylan'dan "Hanım Eller Pazarı" önerisi

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan, "Hanım Eller" ismiyle kadınların el işi ürünlerini satabileceği bir pazar kurulmasını önerdi. Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı binasında kadınların...

03 Şubat 2021 Çarşamba 14:10
Gölbaşı Bahçelievler Muhtarı Ceylan'dan

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan, "Hanım Eller" ismiyle kadınların el işi ürünlerini satabileceği bir pazar kurulmasını önerdi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı binasında kadınların el işi ürünleri satışa çıkarılıyor.

Muhtar Mithat Ceylan, AA muhabirine, mahallelerinde kurulacak pazarın, çok faydalı olacağına inandığını belirtti.

Yöresel ürünlerin de yer aldığı gıda ürünlerinin de satılabileceğini kaydeden Ceylan, "Pazarı, kamu kurum ve kuruluşlarının öncülüğünde kurmak ve sonucunda ev hanımlarına destek olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Saadet Deniz ise "Ürünlerimize talep çok. Önemli olan bizim burada bir pazara çıkmamız. Biz ev hanımları olarak ürettiğimiz ürünleri ne kadar çok kişiye duyurabilirsek katkısı o kadar çok olacaktır." dedi.

Ev hanımı Hatice Ülker ile Hasibe Sarıkaya da kurulacak pazarın katkı sağlayacağına inandığını söylediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.