Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek, Anıtkabir'i ziyaret etti

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşı Belediyesi kadın personellerinden...

09 Kasım 2021 Salı 13:03
Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek, Anıtkabir'i ziyaret etti

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşı Belediyesi kadın personellerinden oluşan heyetle Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.

Anıtkabir müze bölümünü gezen heyet, daha sonra mozoleye karanfil bıraktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şimşek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e saygılarını sunmak için burada olduklarını ifade etti.

Atatürk'ün Tük milleti için ifade ettiği manevi değeri anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini belirten Şimşek, "Türk milletinin vefalı evlatları olarak bugün buraya bir kez daha Ata'mızın aziz hatırasını anmaya geldik. Ülkemiz ve milletimiz adına bir kez daha Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.