Gölbaşı Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine yönelik "Atma, Paylaş" kampanyası devam ediyor

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Paylaşım Noktası, özellikle yeni tip koronavirüs salgını sürecinde çalışmalarını hızlandırarak çok sayıda aileye ulaştı.Gölbaşı...

15 Şubat 2021 Pazartesi 16:48
Gölbaşı Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine yönelik

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Paylaşım Noktası, özellikle yeni tip koronavirüs salgını sürecinde çalışmalarını hızlandırarak çok sayıda aileye ulaştı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaptığı açıklamada, Paylaşım Noktası’nın hayırseverlerin desteği ile ayakta durduğunu belirtti.

Şimşek, “Belediyemize gelen talepler doğrultusunda vatandaşlarımızdan gelen her türlü isteğe cevap vermeye çalışıyoruz. Gece gündüz demeden çalışan bütün ekibimize canıgönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşımız yalnız olduğunu düşünmesin. Her türlü ihtiyaçları için günün her saati yanlarındayız." ifadelerini kullandı.

Her türlü malzemenin mağazada sergilenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını aktaran Şimşek, şunları kaydetti:

"Her yaşta ihtiyaç sahibi vatandaşımızın giyim ihtiyacını karşılamakla birlikte, çeşitli ev eşyaları ve beyaz eşya taleplerine de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hayırsever vatandaşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Paylaşım Noktası’na verilen ürünler, görevliler tarafından temizlendikten ve hijyen kurallarına uygun hale getirildikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Kampanya dahilinde vatandaşlarımız, kullanılabilecek durumda olan çeşitli giyim ve ev eşyalarını Paylaşım Noktası’na veriyor. Bu sayede hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında bir gönül köprüsü oluşuyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.