Gölbaşı Belediyesinin kültür turları

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği kültür gezilerinde Beypazarı, Nallıhan, Sakarya Taraklı ve Bolu Göynük gezildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gölbaşı Belediyesi’nin kültür gezisine katılanlar, Beypazarı'nda...

10 Ağustos 2018 Cuma 14:03
Gölbaşı Belediyesinin kültür turları

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği kültür gezilerinde Beypazarı, Nallıhan, Sakarya Taraklı ve Bolu Göynük gezildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gölbaşı Belediyesi’nin kültür gezisine katılanlar, Beypazarı'nda 160 kuş türüne ev sahipliği yapan İnözü Vadisi, Beypazarı Kent Tarihi Müzesi, 400 metre yükseklikteki Hıdırlık Tepesi'ndeki seyir terasından tarihi camileri ve restore edilerek yenilenmiş evleri izledi.

Bolu Göynük'e geçen kültür gezisi kafilesi, burada nehir, orman, dağ manzaralarının içinden geçerek, Akşemseddin Hazretleri ile oğullarından Emrullah ve Sadullah Çelebilerin kabirlerinin bulunduğu Gazi Süleyman Paşa Camisi'ni gezdi.

Gezinin üçüncü durağı olan Sakarya Taraklı'da, Taraklı Kültür Evi, Yunus Paşa Camii'ni gezen kafile, son gün Nallıhan'a ulaştı.

Nallıhan'da Ayhan Sümer Kültür Evi ve Nasuh Paşa Camii'ni de ziyaret eden kafile, daha sonra Gölbaşı'na döndü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.