Gölbaşı Kaymakamlığından "Açık Kapı" uygulaması

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamlığında "Açık Kapı" uygulaması hizmete girdi. Kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaş başvurularının hızlı şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin artırılması...

15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:59
Gölbaşı Kaymakamlığından

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamlığında "Açık Kapı" uygulaması hizmete girdi.

Kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaş başvurularının hızlı şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin artırılması amacıyla İçişleri Bakanlığınca uygulamaya koyulan Açık Kapı Projesi kapsamında Gölbaşı Kaymakamlığının giriş katında oluşturulan büro, hizmet vermeye başladı.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Açık Kapı projesi ile vatandaşların talep ve şikayetlerinin tek elden yürütülmesi, etkin, hızlı bir şekilde sürecin sonuçlanması ve takip edilmesinin amaçlandığını belirterek, "Kaymakamlığımız bünyesinde açılan Açık Kapı projesinin görevlileri burada başvuruyu alacak ve diğer kurumda açık kapı yetkilisi olarak tanımlamış olduğumuz personelimiz tarafından konunun takip edilerek sonuçlandırılması sağlanmış olacak." dedi.

Sorumlu Koordinatör Fatih Güçlü ise başvuranların internet, telefon uygulaması ve yüz yüze yapılabileceğini ifade ederek, proje kapsamında vatandaştan gelen şikayetlerin, 7 gün içerisinde çözülmesinin amaçlandığını söyledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.