Gölbaşı'nda "100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu" açıldı

13 Ekim 2023 Cuma 20:14
Gölbaşı'nda

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu"nun açılışı gerçekleştirildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu'nun açılışında, ilçede gerçekleşen projeler dolayısıyla Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve ekibine teşekkür etti.

İsrail-Filistin sorununda 1967 yılındaki sınırlara geri çekilme ve iki devletli bir çözüm konusunda her platformda ısrarlarını dile getirdiklerini kaydeden Karakaya, dünyaya huzur ve barış gelmesinin yolunun bu olduğunu söyledi.

Bugün Gazze'de yaşananların yürekleri burktuğunu, Birleşmiş Milletler ve UNESCO'nun artık dayanamayıp acil çağrı yapmak durumunda kaldığı insanlık dramının yaşandığını kaydeden Karakaya, şöyle konuştu:

"Türkiye olarak biz başından beri tüm dünyada olduğu gibi burada da mazlum milletlere olan desteğimizi açıkladık ve her zaman adil olma yönünde hiçbir taviz vermedik. Biz Müslüman Türk milleti olarak bizim için kutsal olan o topraklarda kanın ve gözyaşının bir an önce durmasını ve adil bir çözüm olmasını bekliyoruz. İnşallah bir an önce o kutsal topraklarda kan durur ve huzur gelir."

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek de Ankara'nın başkent oluşunun 100'üncü yılında böyle güzel bir tesisin açılışında olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Cumhur İttifakı'na bağlı olan belediyelerdeki bu yoğun çalışmayı gördükçe mutlu olduklarını anlatan Gökçek, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet Halk Partisi'ne bağlı olan belediyelerin neler yaptığını araştırmaya başladığımız zaman genel itibarıyla heykel açılışlarında veya belediye başkanlarını Sayın Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyalarında il il gezerken görüyoruz. Ankara'mızı sel basarken sayın Mansur Yavaş'ı Londra'da kızıyla birlikte tatilde görüyoruz. Sayın büyüğümüz Devlet Bahçeli'nin ve saygıdeğer Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının da tekrar Cumhur İttifakı'na geçtiği günleri cenabı Allah bize görmeyi nasip eylesin."

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de Ankara'nın başkent oluşunun 100'üncü yılında Gölbaşı'na yeni bir eser daha kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Başkent Ankara'ya yakışır işler yapmaya, bu topraklara değer katmaya devam ettiklerini belirten Şimşek, "Cumhur İttifakı'mızdan aldığımız güç ve destekle yaptığımız eserlere bir yenisini daha kazandırıyoruz. Türkiye Bowling Federasyon binasını Gölbaşı'na getiriyoruz. Dünya artık bowlingi Gölbaşı'nda oynayacak. Bilardo burada, dağcılık burada, buz pateni burada." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Gölbaşı 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu'nun açılışı yapıldı.

Açılışa, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu'nda tırmanma duvarı, dağcılık alanı, buz pateni pisti ve buz pateni seyir alanı, fuaye, kafeterya, mutfak, bay ve bayan giyinme odaları, antrenör ve yönetim odaları ile açık otopark bulunuyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.