Gölbaşı'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kortejle kutlandı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kortej düzenledi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen etkinlikte, Gölbaşı Kaymakamlığı Vefa Sosyal...

19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:58
Gölbaşı'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kortejle kutlandı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kortej düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen etkinlikte, Gölbaşı Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu motorize ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı araçlarından oluşan kortej, marşlar ve türküler eşliğinde caddeleri dolaşarak vatandaşlara 19 Mayıs coşkusunu yaşattı.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, kortej öncesi yaptığı açıklamada, "Pandemi dolayısıyla etkinliklerimiz mevcut tedbirler kapsamında yürüyor ama bu, coşkumuzu hiçbir zaman azaltmayacak. Bütün vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kortejin geçişi sırasında vatandaşlar, evlerinin pencereleri ve balkonlarından destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.