Gölbaşı’nda "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü" etkinliği düzenlendi

ANKARA (AA) - Gölbaşı’nda 1-7 Haziran Çevre Haftası, hafta boyunca yapılan etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen "81 İlde 81...

05 Haziran 2022 Pazar 17:38
Gölbaşı’nda

ANKARA (AA) - Gölbaşı’nda 1-7 Haziran Çevre Haftası, hafta boyunca yapılan etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü" Gölbaşı Atatürk Sahil Parkında geniş katılımla gerçekleşti.

Atatürk Sahil Parkı başlayan yürüyüş vilayetler evinde sona erdi.

Yürüyüşe, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanvekili Alper Cebeci, Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş sonrasında Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanvekili Alper Cebeci, Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu, Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafında kurulan stantlar gezildi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından çocukların eğlenebilmeleri Atatürk Sahil Parkında oyun alanları kuruldu.

Gölbaşı’nda 1-7 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri İklim Değişikliği Sürdürülebilir Doğa ve Sıfır Atık Sunumu ve Ümit Özdilek konseri ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.