Gölbaşı'nda "Bilinçli sosyal medya kullanma" kursu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odasında verilen eğitimde, katılımcılara bilinçli ve güvenli sosyal medya kullanımı konusunda bilgi verildi. Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

27 Haziran 2018 Çarşamba 14:54
Gölbaşı'nda

ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odasında verilen eğitimde, katılımcılara bilinçli ve güvenli sosyal medya kullanımı konusunda bilgi verildi.

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal medya araçlarını kullanırken varolan tehlikeler konusunda yetişkinlerde farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Günümüz şartlarında kaçınılmaz olan internet ve sosyal medya kullanımının insan hayatında olumsuzluk ortaya çıkarabildiğine işaret eden Albut, "Bu kapsamda projenin bir parçası olarak faaliyetleri ağustos ayına kadar devem ettireceğiz. Koordinatörlüğünü Gölbaşı Halk Eğitim Merkezinin yaptığı projeye beş ülke katılıyor. İspanya, İtalya, Portekiz, Polonya ve Yunanistan ile ortaklaşa yürütülen proje sonucunda ortaya çıkan eğitim modülü, Türkiye ve AB ülkelerinde uygulanacak." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.