Gölbaşı'nda Elma ve Domates Yetiştiriciliği Yarışması düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen AGROTEC 24. Uluslararası Tarım Fuarı kapsamında en iyi elma ve domates yetiştiriciliği yarışması yapıldı.İlçenin çeşitli mahallelerinden 21 çiftçinin katıldığı yarışmada,...

18 Eylül 2021 Cumartesi 13:32
Gölbaşı'nda Elma ve Domates Yetiştiriciliği Yarışması düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen AGROTEC 24. Uluslararası Tarım Fuarı kapsamında en iyi elma ve domates yetiştiriciliği yarışması yapıldı.

İlçenin çeşitli mahallelerinden 21 çiftçinin katıldığı yarışmada, domates yetiştiriciliğinde Yakup Kale, elma yetiştiriciliğinde ise Suna Kostak birinci oldu.

Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanrıverdi, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, dereceye girenlere altın hediye etti.

Yarışmaya katılan tüm çiftçilere de budama makası ve budama testeresi hediye edildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.