Gölbaşı'nın araç filosu güçlendi

ANKARA(AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından alınan 7 yerli yeni araç hizmete girdi.Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2 çift kabin kamyonet, 2 otobüs ve 3 cenaze aracı vatandaşların hizmetine sunuldu.Açıklamada değerlendirmelerine...

03 Ekim 2019 Perşembe 12:17
Gölbaşı'nın araç filosu güçlendi

ANKARA(AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından alınan 7 yerli yeni araç hizmete girdi.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2 çift kabin kamyonet, 2 otobüs ve 3 cenaze aracı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yerli ve milli üretimi desteklediklerini belirterek, "Ülkenin 2023 vizyonu doğrultusunda son yıllardaki yerli ve milli üretim hamlesine biz de elimizden gelen katkıyı sağlamak için yerli ve milli üreticilerimizle çalışmaya gayret ediyoruz. Bu nedenle yeni araçların yerli üretim olmasına özen gösterdik." ifadesini kullandı.

Araçları kullanacak sürücüleri de uyaran Şimşek, "Şu unutulmamalı ki kullanacağınız bu araçlarda tüm Gölbaşılıların hakkı var. Kendi araçlarınızı nasıl kullanıyorsanız, bu araçları kullanırken de kendi aracınızdan daha fazla özen gösterin. Hiçbir şey bir insan hayatından daha önemli değildir." değerlendirmesinde bulundu.

Şimşek, araç filosuna yeni eklenen otobüslerden birini kullanarak şehir turu attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.