Güdül, Ayaş ve Nallıhan Belediye başkanlarından Bakan Pakdemirli'ye ziyaret

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Ayaş ve Nallıhan Belediye başkanları ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret ettiklerini belirtti.Yalçın, yaptığı açıklamada, Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş...

27 Ocak 2021 Çarşamba 18:35
Güdül, Ayaş ve Nallıhan Belediye başkanlarından Bakan Pakdemirli'ye ziyaret

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Ayaş ve Nallıhan Belediye başkanları ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret ettiklerini belirtti.

Yalçın, yaptığı açıklamada, Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş ve Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ile Ankara milletvekilleri Zeynep Yıldız, Nevzat Ceylan ve Hacı Turan'ı ziyaret ettiklerini, ardından da milletvekilleri ile Bakan Pakdemirli'ye ziyarette bulunduklarını aktardı.

Yalçın, ziyarette ilçelerde sundukları hizmetler ve devam eden projelerle ilgili bilgi aktardıkları Bakan Pakdemirli'nin kendilerine ayrı ayrı teşekkür ettiğini, desteklerinin süreceğini ifade ettiğini kaydetti.



Anahtar Kelimeler:
BelediyeZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.