Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'dan ziyaret

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, meclis üyesiyle Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’u ziyaret etti.Ziyarette, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, bakan yardımcısına Güdül ilçesinin geçmişi,...

15 Aralık 2020 Salı 16:54
Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'dan ziyaret

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, meclis üyesiyle Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’u ziyaret etti.

Ziyarette, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, bakan yardımcısına Güdül ilçesinin geçmişi, tarihi dokusu, konakları ve en önemlisi Türkiye’nin 18'inci, İç Anadolu ve başkent Ankara'nın birinci Sakin Şehir (Cittaslow) unvanını almaları ve bu anlamda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz da Güdül, Beypazarı, Nallıhan, Ayaş yöresini çok iyi bildiğini ve kendisinin de Beypazarlı olduğunu, bölgeye turizm alanında yapılacak hizmetlerin aksatılmadan sürdürülmesini, turizme bir katkı olarak düşündüklerini kaydetti.




Anahtar Kelimeler:
Güdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.