Güdül Belediye Başkanı Yalçın'ın mahalle ziyaretleri sürüyor

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.Belediye Başkanı Yalçın, mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdürdüğünü söyledi.AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Erdoğan ile Kamanlar Mahallesini...

02 Aralık 2021 Perşembe 16:29
Güdül Belediye Başkanı Yalçın'ın mahalle ziyaretleri sürüyor

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Yalçın, mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdürdüğünü söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Erdoğan ile Kamanlar Mahallesini ziyaret ettiklerini aktaran Yalçın, ziyarette vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.

Vatandaşların sorunlarını dinlediklerini aktaran Yalçın, mahalle sakinlerinin yaptıkları ziyaretten çok memnun kaldığını anlattı.

Her fırsatta ziyaretlerini aksatmadan sürdüreceklerini ifade eden Yalçın, şöyle konuştu:

"Kırsal mahalle ziyaretlerine birim müdürlerimiz de katılıyor. Ziyaretlerimiz çok verimli geçiyor. Ziyaretlerde mahallelerimiz için yapacağımız yeni çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz."

Son Güncelleme: 02.12.2021 16:31
Anahtar Kelimeler:
Güdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.