Güdül Belediyesi ekiplerinin karla mücadelesi sürüyor

ANKARA (AA) - Güdül ilçesinde belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AA muhabirine, ekiplerin ilçede girmediği, tuzlamadığı sokak kalmayacağını söyledi.Fen İşleri Müdürlüğü...

22 Ocak 2021 Cuma 11:32
Güdül Belediyesi ekiplerinin karla mücadelesi sürüyor

ANKARA (AA) - Güdül ilçesinde belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AA muhabirine, ekiplerin ilçede girmediği, tuzlamadığı sokak kalmayacağını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, ilk olarak anayolların ulaşıma açık kalmasını sağlamaya çalıştıklarını belirten Yalçın, “Şimdi de ekiplerimiz, ilçe merkezinde girilmedik sokak bırakmadan tuzlama çalışmasında bulunuyor. İlçe genelinde tüm taşra mahallelere de ulaşım rahatlıkla sağlanıyor. Kapalı yolumuz yok.” dedi.

Yalçın, ilçe merkezine 20 kilometre mesafede bulunan Sorkun Mahallesi yolunun rakımı yüksek olan bölümlerinde tuzlama yaptıklarını da aktardı.



Anahtar Kelimeler:
Güdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.