Güdül Belediyesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı

ANKARA (AA) - Güdül Belediyesinde çalışan memurları kapsayan sosyal denge sözleşmesinde ücretlere yüzde 120 zam uygulandığı bildirildi.Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile Bem-Bir-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Demir arasında belediyede...

28 Ocak 2022 Cuma 15:10
Güdül Belediyesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı

ANKARA (AA) - Güdül Belediyesinde çalışan memurları kapsayan sosyal denge sözleşmesinde ücretlere yüzde 120 zam uygulandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile Bem-Bir-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Demir arasında belediyede çalışan memurları kapsayan sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Yalçın, sözleşmenin imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, Ankara'da bir ilki başardıklarını, memurlara sosyal denge sözleşmesiyle yüzde 120 zam yaptıklarını belirterek, önemli bir artış sağladıklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
Güdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.