Güdül Belediyesine traktör hibe edildi

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belediyelerine bir traktör hibe edildiğini bildirdi.Yalçın, belediye önünde araçtan indirilen traktör ve römorkunun, Çevre,...

14 Nisan 2022 Perşembe 18:48
Güdül Belediyesine traktör hibe edildi

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belediyelerine bir traktör hibe edildiğini bildirdi.

Yalçın, belediye önünde araçtan indirilen traktör ve römorkunun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belediyelerine hibe edildiğini söyledi.

Envanterlerine katılacak yeni araç ve ekipmanları yakın zamanda Güdül halkının hizmetine sunacaklarını belirten Yalçın, ilçelerine desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
TraktörGüdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.