Güdül’de 50 kınalı keklik doğaya salındı

ANKARA (AA) - Güdül ilçesinde belediyenin başlattığı çalışma ile 50 kınalı keklik doğaya salındı.Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, doğal hayatı korumak ve doğal yaşama destek vermek amacıyla doğaya 50 keklik bıraktıklarını söyledi.Doğa...

07 Şubat 2021 Pazar 10:43
Güdül’de 50 kınalı keklik doğaya salındı

ANKARA (AA) - Güdül ilçesinde belediyenin başlattığı çalışma ile 50 kınalı keklik doğaya salındı.

Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, doğal hayatı korumak ve doğal yaşama destek vermek amacıyla doğaya 50 keklik bıraktıklarını söyledi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünden talepleri doğrultusunda 50 kınalı keklik gönderildiğini ifade eden Yalçın, ilçenin iki farklı alanında, Güdül Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Yücel ve dernek üyeleriyle keklikleri doğaya saldıklarını belirtti.

Yalçın, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederek, "İlçemizde keklik popülasyonunu artırmak üzere doğaya keklik saldık. Önümüzdeki dönemlerde de bu çalışma devam edecek." dedi.

Güdül Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yücel de bu girişimi nedeniyle Belediye Başkanı Yalçın'a teşekkür ettiklerini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
GüdülKınalı Keklik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.