Güdül'de marketlerde satılan ürünler denetlendi

ANKARA (AA) - Güdül ilçesinde İçişleri Bakanlığının "Market Tedbirleri" konulu genelgesi kapsamında marketlerde denetim yapıldı.Güdül Belediyesi zabıta ekipleri, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat...

29 Aralık 2021 Çarşamba 12:54
Güdül'de marketlerde satılan ürünler denetlendi

ANKARA (AA) - Güdül ilçesinde İçişleri Bakanlığının "Market Tedbirleri" konulu genelgesi kapsamında marketlerde denetim yapıldı.

Güdül Belediyesi zabıta ekipleri, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi gerçekleştirdi.

Ekipler marketlerdeki reyonları gezdi, gıda ve temel tüketim ürünlerinde fiyat artışlarından, raf ve kasa fiyatları arasındaki uyuşmazlığa kadar birçok konuda detaylı denetimde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yaptığı açıklamada, denetimlerin sürdürüleceğini, yüksek fiyat uygulayanlara yönelik cezai işlem uygulanacağını bildirdi.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraDenetimMarketGüdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.