Güdül'de Şehit Jandarma Komando Musa Yıldız Hatıra Ormanı oluşturuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Güdül İlçe Belediyesi, Şehit Jandarma Komando Musa Yıldız'ın anısına hatıra ormanı yaptı.Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve beraberindekiler, Avşar Mahallesi'nde belirlenen alanda fidan dikti, ormanın...

26 Kasım 2021 Cuma 14:23
Güdül'de  Şehit Jandarma Komando Musa Yıldız Hatıra Ormanı oluşturuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Güdül İlçe Belediyesi, Şehit Jandarma Komando Musa Yıldız'ın anısına hatıra ormanı yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve beraberindekiler, Avşar Mahallesi'nde belirlenen alanda fidan dikti, ormanın tabelasını yerleştirdi.

Yalçın, burada yaptığı açıklamada, şehidin adını hatıra ormanında yaşatacaklarını söyledi.

Orman olarak belirlenen alanının güzel bir yer olduğuna değinen Yalçın, sürekli fidan dikerek alanı gür bir orman haline getireceklerini bildirdi.

Yalçın, katılımcılara ve fidan desteği sağlayan Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederek, "Hatıra ormanında şehidimizin anısını yaşatırken geleceğimiz olan gençlerimize de daha temiz ve yaşanabilir bir gelecek bırakmaya çalışıyoruz." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.