Gülşehri beldesine millet bahçesi yapılacak

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinin Gülşehri Belediye Başkanı Ali Ünlü, beldelerine millet bahçesi yapılacağını söyledi. Ünlü, AA muhabirine, Gülşehri Göleti kenarına yapılacak millet bahçesi ile beldenin tam bir mesire ve piknik...

14 Aralık 2021 Salı 16:45
Gülşehri beldesine millet bahçesi yapılacak

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinin Gülşehri Belediye Başkanı Ali Ünlü, beldelerine millet bahçesi yapılacağını söyledi.

Ünlü, AA muhabirine, Gülşehri Göleti kenarına yapılacak millet bahçesi ile beldenin tam bir mesire ve piknik alanı haline geleceğini vurguladı.

Hazırladıkları proje ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yaptıkları başvurunun olumlu sonuçlandığını anlatan Ünlü, "Gölet yanındaki 19 bin 881 metrekarelik alanın millet bahçesi olarak düzenlenmesine onay verildi. Bakanlık tarafından belediyemize gönderilen yazıda, millet bahçesine ilişkin iş ve işlemlerin Belediye Başkanlığımız tarafından yürütülmesi isteniyor, biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı başlattık." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.