GÜNCELLEME - Aksaray'da trafik kazaları

- Aksaray'da meydana gelen 2 trafik kazasında bir çocuk hayatını kaybetti, yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı ÖLÜ SAYISI VE DETAYLAR EKLENDİ

30 Ocak 2018 Salı 12:25
GÜNCELLEME - Aksaray'da trafik kazaları

AKSARAY (AA) - Aksaray'da meydana gelen 2 trafik kazasında bir çocuk yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.

Sercan Yüksel idaresindeki 64 HF 500 plakalı otomobil, Aksaray-Konya karayolunun 38. kilometresinde devrildi. Kazada sürücü ile eşi Ayşe ve 2 yaşındaki oğlu Ahmet Yüksel yaralandı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan küçük çocuk müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü Yüksel'in, Uşak'ta jandarma astsubay olduğu, ziyaret için memleketi Kayseri'ye gittiği öğrenildi.

Bektaş Aktürk'ün (57) kullandığı 40 ED 673 plakalı otomobil, Aksaray-Ankara karayolunun 35. kilometresi Ulukışla köyü mevkisinde devrildi. Kazada, sürücü ile Güldeste (30), Buğra (5) ve Sare Kılıç (1) ile Nurhan (59) ve İrem Aktürk (17) yaralandı. Sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.