GÜNCELLEME - Eskişehir'de 5 uyuşturucu şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı

- Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden ikisi tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

26 Ocak 2021 Salı 14:34
GÜNCELLEME - Eskişehir'de 5 uyuşturucu şüphelisi kovalamaca sonucu yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 zanlıdan ikisi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında Eskişehir-Bursa kara yolundaki polis uygulama noktasında iki otomobil takibe alındı.

Polis ekiplerini fark ederek kaçan şüphelilerin kullandığı otomobiller, yaklaşık 20 dakika süren kovalamacanın ardından ekip otolarına zarar verdikten sonra Karagözler Mahallesi yakınlarında durduruldu.

Araçlardan inip yaya olarak kaçan şüpheliler C.T, Y.Y, A.B, M.C.Ü. ve T.G. yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilere ait iki otomobilde narkotik dedektör köpeği "Aşil"le yapılan aramada 311,46 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden C.T. ile T.G. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. A.B, M.C.Ü. ile Y.Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
OperasyonUyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.