GÜNCELLEME - Eskişehir'deki iki cinayetin şüphelileri tutuklandı

ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

05 Ocak 2022 Çarşamba 18:04
GÜNCELLEME - Eskişehir'deki iki cinayetin şüphelileri tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 5 ay arayla bıçakla iki kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan iki zanlı, tutuklandı.

Ormanlık alanda geçen yıl ağustosta Mehmet Yerebakan'ın, yılbaşı gecesi de Göktuğ Tamer K'nin öldürülmesiyle ilgili yakalanan Görkem D. (23) ve Benan B'nin (54), İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.

Yunus Emre Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen katil zanlıları adliyeye getirildi.

Savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Cinayetlerle ilgisi bulunduğu belirtilen bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma ise sürüyor.

Ertuğrulgazi Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi yakınındaki ormanlık alanda yılbaşı gecesi Göktuğ Tamer K'nin (36) bıçakla öldürülmesinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek zanlılar Görkem D. ve Benan B'yi gözaltına almıştı. Bu kişilerin ifadelerinden, 5 ay önce 61 yaşında kaybolan Mehmet Yerebakan'ın da öldürüldüğü belirlenmişti. Yerebakan'ın cesedi, yılbaşı gecesi cinayet işlenen bölgede toprağa gömülü bulunmuştu.


Anahtar Kelimeler:
CinayetTutuklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.