GÜNCELLEME - Kablo hırsızları kiralık araçla kaçarken yakalandı

- 6 hırsızlık zanlısından 4'ü tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

20 Aralık 2021 Pazartesi 17:54
GÜNCELLEME - Kablo hırsızları kiralık araçla kaçarken yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kiralık araçla kaçmaya çalışırken jandarma tarafından gözaltına alınan 6 hırsızlık zanlısından 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri, Kocasinan ilçesi Salur Mahallesi'nde iletişim hattından telefon kablosu kesildiği ihbarı üzerine bölgeye hareket etti.

Ekipler, olayın yaşandığı bölgeye yakın Felahiye ilçesi Silahtar Mahallesi'nde şüphelilerden F.O'yu araçla kaçarken yakaladı.

Bu kişinin, yakalanmadan önce aracından indirdiği N.K, S.M. ve M.P. ile talep ettikleri kiralık aracı bölgeye getiren İ.P. ve S.Y. de jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kiralık araçta ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Şüphelilerden S.M. ve İ.P'nin çeşitli suçlardan arandığı da belirlendi.

Gözaltına alınan 6 zanlı, işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu tamamlanan zanlılardan N.K, S.M, M.P. ve F.O. nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, İ.P. ve S.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.