GÜNCELLEME - Tartıştığı erkek arkadaşı tarafından yüzüne kimyasal madde atıldı

- Eskişehir'de Gürcistan uyruklu kadın, yüzüne kimyasal madde atılması sonucu yaralandı ŞÜPHELİNİN GÖZALTINA ALINMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

20 Kasım 2017 Pazartesi 15:33
GÜNCELLEME - Tartıştığı erkek arkadaşı tarafından yüzüne kimyasal madde atıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tartıştığı erkek arkadaşı tarafından yüzüne kimyasal madde atılan Gürcistan uyruklu kadın, hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, bilgisayar öğretmenliği ve çocuk bakıcılığı yaparak geçimini sağlayan Marina Lakvekheliani (45), ayrılmak istediği İ.C. (46) ile tartıştı.

Tartışmanın ardından marketten alışveriş yapıp İstiklal Mahallesi'ndeki evine giden Lakvekheliani, kapının önünde bir yıldır birlikte olduğu İ.C. ile karşılaştı. Marina Lakvekhelian, erkek arkadaşı tarafından yüzüne kimyasal madde atılması sonucu yaralandı.

Kafeye gidip yüzünü yıkadıktan sonra yanık acısı hisseden, suratındaki kızarıklıkları fark eden Lakvekheliani, Eskişehir Devlet Hastanesine başvurdu.

Lakvekheliani Plastik cerrahi bölümünde tedavi altına alındı.

Marina Lakvekheliani'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, şüpheli İ.C'yi Arifiye Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yakaladı.

İ.C'nin daha önce Lakvekheliani'nin şikayeti üzerine 30 gün uzaklaştırma cezası aldığı öğrenildi.

- "Beni tehdit ediyordu"

Lakvekheliani, gazetecilere yaptığı açıklamada, erkek arkadaşından yalan söylediğini öğrendiği için ayrılmak istediğini belirterek, "Dediklerinin hiçbiri birbirini tutmuyordu. Yaklaşık bir yıldır birlikteydik. Son 8 aydır sürekli kavga ediyorduk zaten. Ben 1999 yılında Türkiye'ye geldim. 2015 yılında da Türk vatandaşı oldum ve burada çalışıyorum. Kendisi ile daha önce de ayrılmak istedim. Zorla geliyordu ve beni tehdit ediyordu." iddiasında bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.