GÜNDEM / 26 Mart 2022

ANADOLU AJANSI

26 Mart 2022 Cumartesi 09:00
GÜNDEM / 26 Mart 2022

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İLBANK Konya Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni'ne, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliğine katılacak, Akören, Güneysınır, Çumra ilçelerini ziyaret edip esnaf ziyareti yapacak, Çumra Gençlik Merkezi ziyareti ve Kış Spor Okulu Öğrencileriyle Buluşma etkinliklerine katılacak.

(Konya/11.00/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 10. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Açılış Töreni'ne katılacak, Valiliği ziyaret edecek, Arkeoloji Müzesi şantiyesinde incelemelerde bulunacak, partililerle buluşarak AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na iştirak edecek.

(Adana/11.10/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek, Hanlar bölgesine ziyarette bulunacak, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na iştirak edecek, Osmangazi Belediyesinin Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezinin açılışını yapacak, Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşları ve Hemşehri Dernekleri Buluşması'na katılacak.

(Bursa/11.00/14.00/17.00/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenecek Belediye Başkanları Toplantısı açılış oturumuna katılacak, basın toplantısı düzenleyecek.

(Antalya/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOKİ Anahtar Teslim Töreni'ne katılacak, Düziçi Yeni OSB alanı ile Kadirli OSB genişleme alanında incelemede bulunacak, Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin de aralarında bulunduğu bazı ziyaretler gerçekleştirecek, sanayicilerle bir araya gelecek.

(Osmaniye/09.00/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


DÜNYA DİPLOMASİ

1- ABD Başkanı Joe Biden, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile bir araya gelecek.

(Varşova) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Doha Forumu'na katılacak.

(Doha) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Rusya-Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)


GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)


SPOR

1- A Milli Futbol Takımı, İtalya ile oynayacağı özel maçının hazırlıklarına başlayacak.

(Konya/15.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Basketbol Bitci Kadınlar Türkiye Kupası'nın finalinde Fenerbahçe Safiport ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi karşı karşıya gelecek.

(Mersin/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Galatasaray Kulübünün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ING Basketbol Süper Ligi'nde 25. hafta mücadelesi başlayacak ve Gaziantep Basketbol-Büyükçekmece Basketbol, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-TOFAŞ, Frutti Extra Bursaspor-Darüşşafaka, Semt77 Yalovaspor-Türk Telekom maçları yapılacak.

(Gaziantep/13.00/Denizli/15.30/Bursa/18.00/Yalova/20.15) (Fotoğraflı)

5- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 25. haftasında Aydın Büyükşehir Belediyespor-VakıfBank ve Mert Grup Sigorta-Fenerbahçe Opet maçıyla başlayacak.

(Aydın/Ankara/14.00) (Fotoğraflı)

6- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 25. haftasına Ziraat Bankkart-Bingöl Solhanspor, Bursa Büyükşehir Belediyespor-Tokat Belediye Plevne, Galatasaray HDI Sigorta-Altekma, Yeni Kızıltepespor-Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş ve Sorgun Belediyespor-Allpower Akü Cizre Belediyespor maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/Bursa/İstanbul/Mardin/Yozgat/16.00) (Fotoğraflı)

7- TFF 2. Lig gruplarında 31. hafta maçları yapılacak, TFF 3. Lig 1 ve 3. Gruplarda 28. hafta birer maçla başlıyor.

8- Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 16. haftasına 4 maçla devam edilecek, Erkekler Süper Ligi'nin 20. haftası tek maçla başlayacak.

9- 2022 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın ikinci ayağı Suudi Arabistan Grand Prix'inde sıralama turları yapılacak.

(Cidde/20.00) (Fotoğraflı)



***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Anahtar Kelimeler:
GÜNDEM26 Mart
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.