GÜNDEM ÖZETİ / 29 Eylül 2023

ANADOLU AJANSI

29 Eylül 2023 Cuma 00:00
GÜNDEM ÖZETİ / 29 Eylül 2023

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konfederasyon genel merkezindeki TESK Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/10.30)


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tosya Adalet Sarayının açılışını yapacak, Kastamonu ve Karabük'te valilikleri, baroları, il belediyelerini ve AK Parti il teşkilatlarını ziyaret edecek.

(Kastamonu/Karabük/10.00-18.30)

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Valiliği, Belediyeyi, AK Parti İl Başkanlığını ve Kadın Kültür Evleri Koordinasyon Merkezini ziyaret edecek, Kocatepe Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Halaç Ailesi Eğitim Binası Temel Atma Törenine, belediye kreşi açılışına, Gastronomi Festivali'ne ve Frigya Kadın Ürünleri Pazarı Açılış Programı'na katılacak.

(Afyonkarahisar/10.30-17.00)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun düzenlediği Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı'na iştirak edecek.

(İstanbul/14.00)

4- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi'de Samet Özer Kuran Kursu, Kocasinan'da da Fevzi Çakmak Sinan Kütüphanesi açılışlarına katılacak.

(Kayseri/13.30-14.30)

5- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Valiliğe, Büyükşehir Belediyesine, AK Parti ve MHP il başkanlıklarına ziyarette bulunacak, Selçuklu Kongre Merkezi'nde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı ile Organize Sanayii Anaokulu, Selçuklu Belediyesi Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi ve Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Spor Tesisleri açılış törenlerine iştirak edecek.

(Konya/08.30-16.30)

6- CHP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/11.30)


EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Burs ve Destek Programlarına ilişkin açıklamalarda bulunacak.

(İzmir/10.30)

2- TÜİK, ağustos ayı dış ticaret istatistikleri ile hizmet üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)


GÜNCEL

1- Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havaalanı'nda üçüncü gün etkinlikleriyle devam edecek.

(İzmir)


KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nde "Beyoğlu Kültür Yolu Festivali"nin tanıtımını yapacak.

(İstanbul/10.00)


SPOR

1- Trendyol Süper Lig'de 7. hafta, Yılport Samsunspor-Gaziantep FK maçıyla başlayacak.

(Samsun/20.00)

2- Trendyol 1. Lig'de 7 haftanın açılış maçında Ümraniyespor ile TEKSÜT Bandırmaspor karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.00)

3- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu başlayacak. Sezonun açılış maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya gelecek.

(Manisa/19.00)

4- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftası, Bursa Uludağ Basketbol-OGM Ormanspor maçıyla başlayacak. (Bursa/19.00)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Anahtar Kelimeler:
GÜNDEM ÖZETİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.