"Hacı Bektaş Veli Yılı" etkinlikleri kapsamında 500 fidan toprakla buluşturuldu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde, UNESCO tarafından 2021 yılının "Hacı Bektaş Veli Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla fidan dikim etkinliği düzenlendi.Hacıbektaş Kaymakamlığı ve Hacıbektaş Belediyesi tarafından...

20 Mayıs 2021 Perşembe 17:39

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde, UNESCO tarafından 2021 yılının "Hacı Bektaş Veli Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Hacıbektaş Kaymakamlığı ve Hacıbektaş Belediyesi tarafından düzenlenen program, ilçedeki Kadıncık Ana Türbesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'un katıldığı etkinlikte, 500 karadut ve alıç fidanı toprakla buluşturuldu.

Vali Sezer ve beraberindeki protokol üyeleri, fidan dikiminin ardından restorasyon çalışmaları tamamlanan Kadıncık Ana Türbesi’ni gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.