Hacılar Belediyesi çocuk kütüphanesine Mehmet Özer'in ismini verdi

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi geçtiğimiz yıllarda menfur olay sonucu hayatını kaybeden Mehmet Özer'in ismini çocuk kütüphanesine verdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Özer ailesi çocuklarının...

04 Ocak 2021 Pazartesi 20:58
Hacılar Belediyesi çocuk kütüphanesine Mehmet Özer'in ismini verdi

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi geçtiğimiz yıllarda menfur olay sonucu hayatını kaybeden Mehmet Özer'in ismini çocuk kütüphanesine verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Özer ailesi çocuklarının isminin verildiği Mehmet Özer Kütüphanesi'nde incelemede bulundu.

Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi'nde yer alan Mehmet Özer Kütüphanesi 0-6 ve 6-11 yaş grubu çocuklara hizmet verecek.

Başkan Özdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Planladığımız iş ve işlemlere bir yenisini daha ekleyerek çocuk kütüphanesini tamamlamıştık. Buraya elim bir olayda vefat eden yavrumuz Mehmet Özer'in ismini verdik, adı burada yaşayacak. İnşallah pandemi sürecinden sonra burası faaliyete geçecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.