Hacılar Belediyesi kışa hazır

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kış aylarının gelmesiyle oluşabilecek olumsuz hava şartlarına karşı gerekli tüm önlemleri aldıklarını bildirdi. Başkan Özdoğan, yaptığı yazılı açıklamada,...

18 Aralık 2020 Cuma 16:12
Hacılar Belediyesi kışa hazır

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kış aylarının gelmesiyle oluşabilecek olumsuz hava şartlarına karşı gerekli tüm önlemleri aldıklarını bildirdi.

Başkan Özdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, bin ton tuz, 25 personel, 11 iş makinası, kar kürüme ve tuz serici araçlar ile kış şartlarına hazır olduklarını kaydetti.

Belediye olarak gerekli tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Özdoğan, şunları kaydetti:

"İlçemizde olası kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı belediye olarak bu yıl da bin ton tuz stoğumuz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ilçemizde park, bahçe ve mahalle aralarını temizlemek için küçük iş makinalarımızı da kış şartlarına hazır hale getirdik. Belediye olarak bu yıl da ilçe halkımızın sorunsuz bir kış geçirmesi için tüm ekiplerimiz hazır bir şekilde çalışıyoruz. Zor şartlarda çalışan personelimize Allah kolaylık versin. Amacımız, ilçemiz vatandaşının kışı sorunsuz bir şekilde geçirmesi için gerek ulaşım gerekse diğer çalışmalarımıza titizlikle devam etmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.