Hacılar ilçesine KASKİ'den 8 milyon 939 bin liralık yatırım

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, son 1,5 yılda Hacılar ilçesine 8 milyon 939 bin liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, KASKİ,...

24 Haziran 2021 Perşembe 11:45
Hacılar ilçesine KASKİ'den 8 milyon 939 bin liralık yatırım

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, son 1,5 yılda Hacılar ilçesine 8 milyon 939 bin liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, KASKİ, 16 ilçede içme suyu, kanalizasyon hat imalatı, bakım-onarım ve yenileme hizmetlerini sürdürüyor.

Yatırım programına aldığı projeleri sırasıyla hayata geçirerek vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çalışan KASKİ, son 1,5 yılda Hacılar ilçesine içme suyu sondaj kuyusu, içme suyu şebeke hattı, basınç kırıcı oda, yağmur suyu şebeke hattı ve ızgara yapımı gibi çalışmalar gerçekleştirerek 8 milyon 939 bin liralık yatırım yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşların sorunsuz bir şekilde altyapı imkanlarından faydalanabilmelerini sağlamak için KASKİ’nin çözüm odaklı projeler ile faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

İlçelerdeki altyapı ağlarını daha da güçlendirmek için imalatın yanı sıra yenileme işine de hız verdiklerini aktaran Büyükkılıç, "Amacımız vatandaşlarımıza daha yaşanabilir ortamlar oluşturmak. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Bizim için merkez ile en uzak ilçemizin en ücra köşesindeki vatandaşımız aynı. Uzak, yakın diye bir ayrım yapmamız mümkün değil. Herkese eşit mesafede olmak için gayret ediyoruz. Yapılan işler bölge halkımıza hayırlı olsun. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.