Hacılar'da çocuk oyunları şenliği

KAYSERİ (AA) - Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen çocuk oyunları şenliğinin ilçe finalleri yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar İstiklal ilkokulunda düzenlenen...

27 Nisan 2018 Cuma 18:27
Hacılar'da çocuk oyunları şenliği

KAYSERİ (AA) - Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen çocuk oyunları şenliğinin ilçe finalleri yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar İstiklal ilkokulunda düzenlenen etkinlikte çocuklar, yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca ve tombik oyunlarını oynadı.

Yarışmada, yağ satarım bal satarım oyununda İstiklal ilkokulu birinci, Karupuzsekisi ilkokulu ikinci, Yunus Çepken ilkokulu üçüncü oldu.

Mendil kapmaca oyununda ise İstiklal ilkokulu birinci, Saffet Arslan ilkokulu ikinci, Feyyaz Mercan ilkokulu ise üçüncü oldu.

Etkinliğe, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program, dereceye giren öğrencilerin protokol üyeleri tarafından ödüllendirilmesinin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.